Liikuntamahdollisuudet

Hallin yläkerrassa on kolme liikuntasalia, jotka ovat yhdistettävissä toisiinsa nousevien väliverhojen avulla. Pääsääntöisesti kentillä harrastetaan koripalloa, mutta myös futsal, salibandy ja voimistelu on vahvasti edustettuna.

Kenttä
  • MPH 1. 29m x 16m
  • MPH 2. 25m x 15m
  • MPH 3. 25m x 15m

Hallin alakerrassa löytyy monipuolisesti liikunta-, harrastus- ja toimistotiloja:

Ryhmäliikuntatila

Ryhmäliikuntatila

(120m², 8,5m x 14m), on suorakaiteen muotoinen sali jossa on saarniparketti ja peilit kahdella seinällä. Tilassa on liikuteltavana lisävarustuksena balettitangot, joiden lisäksi tilaan on mahdollista saada käyttöön keppejä, jumppapalloja, kuminauhoja tai muuta välineistöä toiminnalliselta kuntosalilta. Tila soveltuu monipuolisesti eri käyttäjäryhmille.

Kamppailutila 

Kamppailutila

Noin 80m² kokonaispinta-alaltaan olevan seiniltäkin 2m korkeuteen pehmustetun tilan käyttötarkoitus on monimuotoinen. Pääasiallisesti tiloissa järjestetään kamppailulajien harjoittelutoimintaa, mutta hivenen joustava alusta ja pehmustetut seinät mahdollistavat myös lapsi- ja perheryhmille suunnatun toiminnan, erilaiset venyttely- ja joogatunnit sekä senioriliikunnan toteuttamisen tilassa. Suositeltava ryhmäkoko enintään noin 10 henkilöä, kohderyhmästä riippuen.

Toiminnallinen kuntosali

Monipuolinen toiminnallinen kuntosali, josta löytyy vain harvoja kiinteitä kuntosalilaitteita. Pääasiallisesti harjoittelu toteutetaan oman kehon painoa vastuksena käyttäen tai hyödyntäen kahvakuulia, voimakuminauhoja, köysiä, jumppapalloja, keppejä tai erilaisia kevyitä vastuksia.

Sali on vuokrattu kokonaisuudessaan Helsingin NMKY:lle. Mahdolliset tiedustelut salin käyttömahdollisuuksiin liittyen: henrik.pulkkinen@hnmky.fi.

Toimistotiloja

noin 200m² (tilat tällä hetkellä vuokrattuina)

Bändihuoneita

5 kpl pinta-alalta 20 – 80m² (tiedustelut vapaana olevista tiloista toimitusjohtajalta)