MANiRUN on hyväntekeväisyystarkoitukseen kehitetty uudentyyppinen varainhankintamuoto, jossa yritykset, yksityishenkilöt ja ”kaikenmaailman julkkikset” haastavat toisiaan laittamaan itseään likoon hyvää tarkoitusta varten. Kromax Consultingin kehittämässä konseptissa kirjaimellisesti juostaan rahaa, jollekin ennalta määritellylle hyväntekeväisyyskohteelle. Juoksuhaaste muodostuu monissa urheilulajeissa ja koululiikunnastakin tutun kestävyyssukkulajuoksun tai toiseltanimeltään ”Beep –testin” sovituksesta.

MANiRUN suoritus lyhyesti avattuna: Haasteen vastaanottaneet henkilöt juoksevat kelloa ja väsymystä vastaan 20 metrin mittaisia sukkulajuoksuja vauhdin tasaisin väliajoin kiihtyessä. Mitä kauemmin juoksija pysyy ääninauhalta tulevien äänimerkkien tahdissa, sitä enemmän euroja kilisee hyväntekeväisyyskohteelle. Haastetta ja urotekoja ei suositella tehtävän, jos henkilö on ennen fyysistä suoritusta sairastanut pitkään tai ei muutoin ole fyysisesti raskaaseen urheilusuoritukseen vaadittavassa terveydentilassa. Juoksu tulee keskeyttää välittömästi, mikäli suorituksen aikana tuntee pistoa tai ahdistusta sydämen seudulla tai hengitysteiden osalta. MANiRUN suoritetaan aina juoksijan omalla vastuulla!

MANiRUN tapahtumia vuosittain muutamia. Pidä kuntosi yllä, sillä koskaan et voi olla varma, milloin on juuri Sinun aikasi juosta rahaa!